Vad är Cookies?

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbsida informeras om vad cookies används till och ges möjlighet att vägra sådan användning. Cookies är små bitar av data som sänds till din webbläsare från en webbserver och sparas på din enhet så att hemsidan kan känna igen din dator. Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära (s.k. sessionscookies). Permanenta cookies lagras som en fil på din dator eller mobila enhet under en längre period. Sessionscookies är temporärt placerade på din dator när du besöker Taylors & Jones, men försvinner när du stänger ner webbsidan vilket innebär att de inte sparas permanent på din enhet. De flesta företag använder cookies på sina webbplatser för att förbättra användbarheten. Cookies kan inte skada dina filer eller öka risken för virus på din dator.

Vilka cookies används av Taylors & Jones?

Funktionscookies: Vi använder en sessioncookie som vi kallar för ”cookie_accepterad” som sätts när besökaren har läst och accepterat cookies. Detta för att inte visa meddelandet igen. Vi sätter sessioncookies för att göra upplevelsen bättre på hemsidan.

Hur raderar jag cookies?

Du kan själv välja om du vill acceptera att ta emot cookies eller inte. Om du vill veta när din dator tar emot en cookie, kan du ställa in din webbläsare så att den meddelar dig om det. På så vis har du möjlighet att acceptera eller avvisa en cookie.

Vad är GDPR?

Den 25 maj 2018 träder den nya europeisk dataskyddsförordningen,”The General Data Protection Regulation (GDPR) i kraft. Förordningen kommer att implementeras i alla lokala personuppgiftslagar inom hela EU och EES-regionen. Den kommer att gälla alla företag som säljer till och lagrar personuppgifter om medborgare i Europa, inklusive företag på andra kontinenter. Det ger medborgarna i EU och EES större kontroll över sina personuppgifter och säkrar att informationen skyddas i hela Europa. Enligt GDPR-direktivet är personuppgifter all information som är kopplad till en person såsom namn, foto, e-postadress, bankuppgifter, inlägg på sociala medier, platsinformation, medicinsk information och datorns IP-adress.

Vad sparar vi på Taylors & Jones?

Vid bokning av korvskola sparar vi namn, address uppgifter, telefonnummer och e-post address för att kunna ta hand om bokningarna.

Butcher Shop

Vår butik för försäljning samt plats för korvkurs

Hantverkargatan 12
112 21 Stockholm
+46 (0) 8 651 29 10
shop@taylorsandjones.com
Mån – Fre 10:00-18:00 Lör 10:00-14:00

Produktion

Om du är eller vill bli återförsäljare kontakta

Taylors and Jones Production
Fållan 5
121 62 Johanneshov
+46 (0) 8 681 06 50
production@taylorsandjones.com

Anmäl Dig Till Taylors & Jones Nyhetsbrev!

Klicka på "Sign up" för att prenumerera på vårt nyhetsbrev! Vi sparar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Du hittar vår personuppgiftspolicy nedan.

Butcher Shop

Vår butik för försäljning samt plats för korvkurs

Hantverkargatan 12
112 21 Stockholm
+46 (0) 8 651 29 10
shop@taylorsandjones.com
Mån – Fre 10:00-18:00 Lör 10:00-14:00

Produktion

Om du är eller vill bli återförsäljare kontakta

Taylors and Jones Production
Fållan 5
121 62 Johanneshov
+46 (0) 8 681 06 50
production@taylorsandjones.com

Anmäl Dig Till Taylors And Jones Nyhetsbrev!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
På www.taylorsandjones.com använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats.
Läs mer här